Wednesday, May 20, 2009

Kek Kahwin aku.. (1/6/08) & Artwork aku

Tengah bosan-bosan nih, aku jmpa balik gambar kek kawin aku..kaler pink tuh...jangan jeles ehh..



Actually kek ni ex-boss aku buat, Kak Faith n sumbangan daripada ex-office aku..Kalau sapa2 ada rasa nak tempah kek, imporm aku, nnti aku bagi kontek number.

Pastu ni lak antara artwork aku..tahun 2007 (da 2 tahun aku xmelukis) hahaha~~~

Sapa nak komen, dipersilakan






Comment: Da hampir setahun aku kawin..=) Hepi...

Peace Not War!!!~~

6 comments:

mie said...

menarik je kek..ehe~..~

lawa beb lukisan tuh.. :)

aku xpandai lukis...ehe~

ScoTTiosHioR said...

da lama xmelukis, now da jadi sudut pameran kat opis aku jer..hahahah~~~

Kei said...

baguslah scott..mesti kena happy..and keep on sampai bila bila :-)

Kei said...

Bagus lah tu Scoot..Continue feel happy okie...

Yantie said...

high imagination and ade skill lagi...tabik spring!!tp ade sikit nampak cam kaku. (hahaah sendiri lukis lg lh xde rupe langsung =P)
overall mmg ade class..cayalah.

Yantie said...

Tabik spring!! high imagination and skill. cayalah (^^,)v tapi ade part yg kn betulkan spy nmpk smooth sikit (pndi je komen tp klu lukis sendiri mmg xde rupe langsung =P). overall mmg comei dh.