Monday, May 25, 2009

Saat mata tak mau lelap

Aduss...
Jam menunjukkan jam 2.15am saat aku mula wat entry nih..nak tido tapi panas. KL nyer suhu da cecah 40C, padan la cam nak rentung.

Hari ni, balik dari Muar awal skit, teman Angah balik, cian lak dia nak smbung wat keja+balik sorang2. My wife sedikit sedih la, xdapat spend masa lama. Selalunya malam baru balik. Tapi hari ni balik awal skit. Tak pa, next week balik lagi. Diorg plan nak gi bercuti, tempat xtau lagi kat mana. Tunggu dan lihat ja.


Thank you to Mr. Stephen H

Kerja kat opis de lagi tak settle, leh tahan belambak gak la.Hope dapat settle esok suma skali. Letih gak ngadap keja, skali2 gi berjalan, kasi fresh balik otak, kira ok la..huhu~~~

7/6/2009 E nak bertunang. Cam xcaya lak adik aku nak tunang, dulu cakap lamabat lagi. Tapi bagus la, lama-lama pun, takut macam2 jadik, abah pun ok (maklum la abang2 dia umur 25 da kawin huhuhu~~aku la tuh)

Hari Sabtu lepas gi kenduri Farid & Mala, jmpa la amat, aya, sapek, amril, mazan, joe, laili...suma da bekerjaya, alhamdulillah. Kejap ja masa berlalu, xsedar pun da 3 tahun aku abih ngaji. Tua lak rasa.

Nanti2 nak upload gambar1 aktiviti minggu ni..Tunggu..

Komen: Waktu berlalu sangat cepat, dan aku pun makin tua..hahahaha~~~K
Peace Not War!!!~~

2 comments:

Mr Nyox said...

huhuuu, aku pun tak caya gak!!!
byk lg benda yg remaja buat aku tak buat. aku nak travel lagiiieeeee~~~~~~heheeeeee

Mr Nyox said...

aku pun masih lg tak percaya gak ni!!! zaman remaja mcm xpuas lg. aku xpuas nk fly lg nih, aku nk fllyyyyyy lagieee~~~~~~~~~~~(tp tempat lain a plk)

add follower den