Monday, March 14, 2011

Light painting/Graffiti @ Putrajaya part 2

Ni sambungan daripada posting aritu. Lepas Sham & Ferol balik, aku, pudin n Mell sambung lagi..hahaha..kali ni memang agak gila2..
Tema : campur aduk (tapi kebanyakan buat sayap, kono2 nak terbang la..)



Pudin

Actually, 'yOU GIvE' tapi nampak macam 'You Gile'..hehehe..

The best, Mell Angel - tapi muka xsharp..kena practice lagi nih..

Mekasih Pudin, sebab bersusah payah..

Aku..ni Pudin yang buat..:)
 Next project, xtau bila, tapi da bermacam2 idea ada..mybe klu baut lagi skali, ramai kot yg join nih..hahaha..buat besar-besaran...yeahhh!!! (tapi ada masa ke aku nih..:))

Peace Not War!!!~~

3 comments:

fa10 said...

cantik juga.. mcm mana buat ni ek?

ScoTTisHioR said...

Emm..senang ja..perlu ada camera (yg paling ok DSLR) n lampu (LED, torclite, lighter).
Setting guna manual, ISO100, F16-22, Shutter Speed set 30" atau BULB. then try la..:)

balqishDESIGN said...

haah, macam mane buat ni? bestnye, cool sgt! even dah terangkan pon, aku tak faham ape. (bukan budak fotography, huhu). anyway, selesai kerja aku menyemak kat blog org. daa!