Tuesday, June 02, 2009

Hepi 1st anniversary =)

Happy 1st anniversary to me n my wife!!


Minggu yang menggembirakan aku. Seharian bersama dengan org tersayang weekend hari tu. Sedar x sedar, dah setahun (1 Jun 2008) aku diijab kabulkan bersamanya n we are waiting for our 1st baby.. Maybe in July hopefully. But now onward, da kona standby.. This week da masuk 8 1/2 months. =)


Kerja kat opis pun da banyak nak settle..lega la skit, kelam kabut gak minggu nih, maklum la sumanya aku sorg2 ja..huhuhu~~~xpa,

Weekend ni plak, adik aku nak bertunang. Tadi dia tepon, aku tanya, barang2 da carik belum, dia cakap xtau nak carik per..hahaha~~haru betul la mamt nih. Aku cakap la, carik la salah satu benda2 nih, saja kasi wat hadiah, kasut, handbag, accesory or clothes..dia cakap "Tengok r dlu" aduh..budak nih..

Hope dia xjadi cam aku la aritu, masa nk tunang, bleh pulak Makngah lupa bawak cincin..haru2..nasib la Cu gi carik..klu xmau gelabah aku..Anyway, congrate my bro..hope jodoh berpanjangan n bahagia selalu..

Komen: Love u my dear...muahhh...(to my lovely wife-SITI HAJJAR SAADON n my bakal baby ERFAN (hopefully..=))

Peace Not War!!!~~

3 comments:

syafiqnazmi said...

congrtaz...eyp,baby dah ada nme ke?hehehe

Mr Nyox said...

caya la broooo..
dapat lg sorg anak sedara
wihuuu

Anonymous said...

sayang.. ala.. betulkan la spelling error..
nasib la ayg tak tau nk log in camna.. klu tak mesti da betulkan...huhuuhu

anyway, last weekend mmg unforgettable memory...

thanks syg
love u so much
and happy first anniversary..

may God cherish our family with happiness, health, wealth and success..

coming soon ERFAN or DINA YUSRO?
it's surprise..