Tuesday, April 27, 2010

Bla..bla..bla..

Bosan lak arini..

Malam tadi berjaya gak siapkan satu lukisan. Lama xmelukih. Erfan lak tido awal, so bleh la settle. Kalau x, abih suma di punggah..Lukisan akan aku upload dalam masa terdekat..dun worry..

Semalam gak, aku berjaya deposit USD10.00 dlm akaun forex aku. Tapi xleh nak trade, chet..tenet xda lak kat umah (walaupun selama ni share ja ngan org bawah umah..). Satakat guna yang demo akaun tu, ada la untung, kalu yg real ni..moga2 ada rezki..insyallah..

Pagi tadi check email, si mamat yang nak jual lens tu ada reply. Hope dapat la before gi Sarawak ari Sabtu nih. Bukan pa, mana tau kot2 dpat shoot menarik nnti kat sana kalu guna lens tu..(hopefully)


Komen:Tumpang tengah keja xbanyak ni, berehat secukupnya...amin...
Peace Not War!!!~~

3 comments:

Matjoe said...

Erfan comel. haha, aku nak anak laki laa plak mcm nie....

R.K said...

selamat pergi selamat pulang scott .
shoot gambar the best a ! haha .

ScoTTisHioR said...

@R.K: tq beb
@matjoe:tq