Wednesday, August 11, 2010

Birthday Erfan

Entry ni terkebelakang skit pasai aku xsempat nak upload pic anak aku Erfan time birthday dia. Wife aku antara orang yang paling excited buat preparation. mak mertua n mak sedara dia pun, xketinggalan. Mula2 plan nak buat kat umah aku ja, tapi memandangkan ramai sedara Hajjar kat Muar, so buat kat sana. Lagi pun, cucu sulung, + penghargaan utk family mertua aku. Lagi satuu, ni bersekali dengan sambut Fathers Day dan besday adik2 ipar Wanie dan Intan..

Banyak juga erfan dapat hadiah. baju,seluar, kasut, mainan..duit skit..apa-pun yang penting, gembira..:)


Baju ngan seluar baru dari Mak Wo

Kek cawan

Kek Erfan - YoGabBa
 Kek Erfan

Hadiah Besday..

Tiup lilin pakai baju MakTeh bagi sambil tiup lilin

Belajar potong kek

Happy Hour!!

Anak bapak
Peace Not War!!!~~

4 comments:

Cik Bucken said...

kek tu sedappppp
wuuuu =((

ShaNaz said...

huhuhu.. mama pun tak sempat upload lg Erfan punya birthday party... :)

Mr Nyox said...

alaaa, sory sgt2 xleh nk gi hr tu.
next year insyaallh pg.
hehehee

MamaYatie said...

bestnya ada kek yo gabba2x..1st time jumpa