Saturday, March 05, 2011

Light Graffiti / Light Painting @ MOF, Putrajaya

Akhirnya, hajat aku nak bat light graffiti tercapai jua. Semuanya berjalan lancar, walaupun kekok2...1st time. Mak aih, susah betul nak control. Bermula jam 9.00 malam, termasuk tunggu si Pudin sesat..(padahal, hari2 gi putrajaya..) belasah sampai 3.30 pagi..erk...gila2...So far puas ati la.

Aku banyak buat gambar2 dariapda amik gmbar, sebab kamera bawak, tapi bukak pun..huhuhu..Malam tu, aku, Pudin, Ferol, Sham, Amer..klu x ada lagi dua orang nak join, tapi last minit xjadi. menggunakan taeknik 'cuba dulu baru berjaya'... jadi la beberapa gambaq. Barang2 semua, memang guna apa yg ada ja. Nak carik LED light yg panjang sekaki, xtau kat mana (xsempat pon nak carik..) aku belasah ja..tema malam tu kebanyakkanya buat sayap orang. Aku siap bawa aeresol mau ada effect api...hahaha...


Ferol - kepak xjadi sangat...

Terang sangat ar belakang tu...cheh...

Syam - antara yang terbaik malam tu...

Puding..Poyos ah ko..

Kupung-Kupung Malang..(siot ko Perol...)

Pudin Si pari2 API..


Peace Not War!!!~~

9 comments:

Dawa said...

serius wings tu smart!

wayz az said...

demmmm...tak ajak aku....shit

Cik Muda Sae said...

wings cik poden mcm wings team jahat..!

Mus said...

memang smart kerja korang ni..

Piah Becok said...

santekkkkk!!!!! oh. sangat jeles okeh

Hazieq Sanat said...

pergh.. smart giler... kene ajar aku ny... cam ne nak buat...

ScoTTisHioR said...

Haziq..tq..blajar sendiri. try & error..:)

Huszaini said...

terror terror terror!!

Light Painting Wedding Photography said...

lepas ni boleh join kami sekali shoot LP..kalu kat putra jaya nak join sekali pun ok juga

http://lightpainting86.blogspot.com/