Sunday, February 06, 2011

Makan2 kat Restoran Nasuha, Jalan Muar-Pagoh

Memandangkan cuti banyak lagi (lama lag nak habis..) so petang Jumaat, jalan2 p cari makan kat Restoran Nauha - makanan herba. Tempat dia Jalan Muar - Pagoh, emmm...area kebun kelapa sawt la. Tapi ladang herba taukeh da tu, antara terbesar di ASIA..mak aihh...kayo pokcik kalu camni. Makanan dia, xbanyak sgt, tapi unik skit la..nasi beriani, sup herba, teh herba, western food...mee, bihun (klu setakat mee ngan bihun, singgah kedai mamak tepi jalan ja, xyah pi sana...)..
Gelagat Erfan masa makan...macam2 peel...

Angah, Razi, mama & Ella
Semua yang pergi, termasuk aku (tak ada dalam gambr..hahaha)

Bergambo depan pintu masuk..

Peace Not War!!!~~

2 comments:

HUDA said...

kampung je kat muar, tapi tak pernah pergi.huhhu~ ape yg menarek kat sini?

Nasuha Herbs Paradise said...

tq mat salleh sebab sudi datang ke restauran kami di nasuha herbs paradise.....
huda boleh lah try tgk ape yang best kat situ eh....
jom join kami di facebook dengan klik like..anda juga boleh tgk produk2 yang ada di sana
http://www.facebook.com/HerbaMalaysia